KRE, Intenzív kezdő japán nyelvtanfolyam

japannyelvtanfolyam2010oszKépzés szervezője: KRE-BTK, Japanológia Tanszék

Képzés helyszíne: Károli Gáspár Református Egyetem, BTK. 1088 Budapest, Reviczky u. 4

Képzés időtartama: 2011. február közepe-2011. december közepe. (két félév)

Heti 8 órás (8×45 perc) intenzív tanfolyamjellegű képzés

Az órák időpontja: Az órák előreláthatólag hétfőn és csütörtökön lesznek megtartva 16.00-órától.

A képzésről: Az oktatást az alapoktól kezdjük, és olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik a jövőben japán szakra felvételiznek, és egyetemi tanulmányaik megkezdése előtt szeretnék megalapozni nyelvtudásukat. Továbbá, felkészülési lehetőséget kínálunk a középszintű érettségire, valamint az N5 és N4 típusú nyelvvizsgára (a régi típusú JLPT vizsga 4-es és 3-as szintjével körülbelül egyenértékű vizsga) készülőknek is. A tanfolyam egy anyanyelvű és egy magyar oktató irányításával folyik, mindketten egyetemünk oktatói.

A tanfolyam célközönsége: A tanfolyamnak nyelvi-és egyéb előfeltételi nincsenek, szívesen látunk olyan érdeklődőket is, akik a fentiekben megjelölteken kívül más céllal vagy indíttatásból tanulják a japán nyelvet. Lehetőség van egy félévre való beiratkozásra is. A tanfolyam hallgatói a heti nyolc órás képzésen felül térítésmentesen részt vehetnek az egyetem által szervezett ikebana-, kalligráfia-, japán jelnyelv-klubhoz hasonló tanórán kívüli tevékenységeken.

Jelentkezés: 2011. január 21 (péntek)-ig az alábbi címen. A jelentkezési lap innen letölthető.

Elérhetőség: Nyerges Lászlóné tanszéki adminisztrátor (III. em/312-es szoba).

E-mail: nyerges.laszlone(kukac)kre.hu

Tel. +36 1  483-2865, +36 1 318-5915

Tandíj: 120 ezer Ft./félév (részletfizetési lehetőségről érdeklődni lehet a fenti címen és telefonszámon)

A tájékoztató pontos időpontjáról és helyszínéről, valamint az órarendről tanszékünk honlapjáról (www.japantanszek.hu) tájékozódhatnak a későbbiek folyamán. A jelentkezőknek írásbeli értesítést is küldünk a jelentkezési lapon megadott e-mail címre.

Figyelem! A tanfolyam nem része az egyetemi képzésnek (azaz nem jár hallgatói jogviszonnyal), ezért diákigazolvány, illetve kollégiumi elhelyezés nem igényelhető.

A tanfolyam minimum 10 fős létszámmal indul el.