japantanszek.hu

Keleti nyelvek és kultúrák szak, japán szakirány (BA) Japanológia mesterképzési szak (MA)

Tisztelt Vizsgázók!

Hamarosan (december 5-én) megrendezzük az idei Nemzetközi Japán Nyelvvizsgát, amelyre Ön is beadta jelentkezését. Az idei évben ismét rekord számú vizsgázó jelezte részvételi szándékát, ami természetesen nagy öröm számunkra, de a lebonyolítás tekintetében nem kevés gondot okozott.

Egyetemünk teremkapacitása nem teszi lehetővé, hogy egyszerre fogadjuk valamennyi szint valamennyi vizsgázóját, ezért az idei évben a 4. és 5. szint vizsgáját az alábbi helyszínen rendezzük meg

A változás az alábbi regisztrációs számú jelentkezőket érinti:

4. szint 10B7170101*40001-től – 10B7170101*40139-ig     I. előadó

tehát 139 fő

5. szint 10B7170101*50001-től – 10B7170101*50155-ig     IV. előadó

tehát 155 fő

Corvinus Egyetem Vámház téri épülete (a korábbi Közgáz épülete a Szabadság híd pesti hídfőjénél) 1093 Budapest, Fővám tér 8.

lanchid1

Az alábbi térképen  a 01 pontban jelölt épület.

jlpthelyszin


A helyszínváltozás a többi szintet nem érinti!!!!

Tisztelettel:

Máté Zoltán

egyetemi adjunktus

KRE BTK Japanológia Tanszék

Kérem, hogy az értesítés kézhezvételét jelezze az alábbi e-mail címen (nevének megjelölésével):

matez kukac freemail pont hu

További fontos információk:

–       A vizsga napján (vasárnap) az épületbe csak az északi kapun (a Vámház körút felől) lehet bejutni!

–       Az adott napon más program is lehet az épületben, a ruhatárat a másik program résztvevői vehetik csak igénybe. A vizsgázók a ruháikat a termekben helyezhetik el.

–       A vizsga 11:30-kor kezdődik, de 11:00-ig a vizsgázóknak el kell foglalni a helyüket, hogy a vizsgabiztosok ellenőrizhessék a személyazonosságot. 10:30 előtt nincs értelme jönni, mert a termek előkészítését csak a vizsga előtt tudjuk lebonyolítani.

Az egyes vizsgaszintek időbeosztása

Schedule for Each Hour on the Day of the Test

レベル

Level

受験者集合時間

Designated time

for assembling

言語知識(文字・語彙)

Language Knowledge (Vocabulary)

言語知識(文法)・読解

Language Knowledge (Grammar)・Reading

聴    解

Listening

Level N4

11:00

11 : 30~ 12:00

(30分/minutes)

12:20~ 13:20

(60分/minutes)

13:40~14:15

(35分/minutes)

Level N5

11:00

11 :30 ~ 11: 55

(25分/minutes)

12:15~ 13:05

(50分/minutes)

13:25~13:55

(30分/minutes)

Dear Examinee!

The JLPT 2010  for which you have applied will be held on December 5, 2010.

Similar to previous years, the applications reached record number this year as well. This is a great honour for us, however at the same time, it has caused us difficulties in organising the exam.

Due to our classroom capacity, we are not able to held the exam for all the five levels in the building of our university. For this reason, level N4 and N5 will be held as follows:

The changes concern applicants with the following registration numbers:

N4: 10B7170101*40001 – 10B7170101*40139   room nr. I.

139 persons

N5: 10B7170101*50001 – 10B7170101*50155    room nr. IV.

155 persons

Corvinus University of Budapest (Vámház Square, Közgáz Campus on the Pest side of the Liberty (or Freedom) Bridge)

Address: Fővám tér 8, 1093 Budapest.

lanchid1

The building is located at nr. 01 on the map below.

jlpthelyszinThe above changes does not concern level N1, N2 and N3!!!

Yours sincerely:

Zoltán Máté

university lecturer

Department of Japanese Studies

Károli Gáspár Univ. of the Reformed Church

Please reply to this mail to the following e-mail address, once you have received this message (please do not forget to mention you name):

e-mail address: matez kukac freemail pont hu

Other important information:

–       On the day of the test (Sunday) you can enter the building only through the North Gate of the Faculty (from Vámház Street)!

–       It may happen that other activities or events also take place in the building on the day of the test. The cloakroom can be used only by the participants of other events. The examinees can leave their belongings in the test rooms.

–       The test will start at 11:30 a.m., however examinees need to arrive at the testing site no later than 11:00 a.m., so that the test administrators can check their ID.  There is no need to arrive at the test place before 10:30 a.m., since the test rooms will be closed for making the arrangements.

Schedule for Each Hour on the Day of the Test

レベル

Level

受験者集合時間

Designated time

for assembling

言語知識(文字・語彙)

Language Knowledge (Vocabulary)

言語知識(文法)・読解

Language Knowledge (Grammar)・Reading

聴    解

Listening

Level N4

11:00

11 : 30~ 12:00

(30分/minutes)

12:20~ 13:20

(60分/minutes)

13:40~14:15

(35分/minutes)

Level N5

11:00

11 :30 ~ 11: 55

(25分/minutes)

12:15~ 13:05

(50分/minutes)

13:25~13:55

(30分/minutes)

szerző: admin 2010. december 2.
bez recepty krem testosteronu http://kupicpigulki.pl/viagra/ zajęcia zdrowia psychicznego dla dorosłych
%d blogger ezt szereti: