japantanszek.hu

Keleti nyelvek és kultúrák szak, japán szakirány (BA) Japanológia mesterképzési szak (MA)

Tisztelt Vizsgázók!

Hamarosan (2015. december 6-án, vasárnap) megrendezzük az idei Nemzetközi Japán Nyelvvizsgát, amelyre Ön is beadta jelentkezését. Az idei évben ismét rekord számú vizsgázó jelezte részvételi szándékát, ami természetesen nagy öröm számunkra, de a lebonyolítás tekintetében nem kevés gondot okozott.

Egyetemünk teremkapacitása nem teszi lehetővé, hogy egyszerre fogadjuk valamennyi szint valamennyi vizsgázóját, ezért az idei évben a

 

 N2. N3. N4. szintek vizsgáját az alábbi helyszínen rendezzük meg

 

PÁZMÁNY PÉTER KATOLIKUS EGYETEM JOG- ÉS ÁLLAMTUDOMÁNYI KAR

1088 Budapest, Szentkirályi utca 28-30.

(A Károli Egyetemtől gyalog kb. 5 perc!)

 image001

 

 

A változás az alábbi regisztrációs számú jelentkezőket érinti:

 

N2. szint15B7170101*20001-től – 15B7170101*20073-ig

73 fő E2 előadóterem

 

N3. szint15B7170101*30001-től – 15B7170101*30158-ig

158 fő   E3 és E4 előadóterem

 

N4. szint15B7170101*40001-től – 15B7170101*40124-ig

124 fő  E1 előadóterem

 

A pontos terembeosztást a helyszínen plakáton fogjuk jelezni!!

 

A helyszínváltozás a többi (N1 és N5) szintet nem érinti!!!!

 

Tisztelettel:

Máté Zoltán

egyetemi adjunktus

KRE BTK Japanológia Tanszék

 

 

További fontos információk:

  • A vizsga 11:30-kor kezdődik, de 11:00-ig a vizsgázóknak el kell foglalni a helyüket, hogy a vizsgabiztosok ellenőrizhessék a személyazonosságot. 10:30 előtt nincs értelme jönni, mert a termek előkészítését csak a vizsga előtt tudjuk lebonyolítani.
  • Ne felejtsék el, hogy HB-s vagy B2-es ceruzára és radírra is szükség van. Toll használata nem megengedett!

 

 

 

Az egyes vizsgaszintek időbeosztása

Schedule for Each Hour on the Day of the Test

N2 受験者集合時間

Designated time

for assembling

言語知識(文字・語彙・文法)・読解

Language Knowledge(Vocabulary/Grammar)&Reading

聴    解

Listening

11:00 11:30 ~ 13:15

(105分/minutes)

13:45 ~ 14:35

(50分/minutes)

 

N3

 

受験者集合時間

Designated time

for assembling

言語知識(文字・語彙)

Language Knowledge (Vocabulary)

言語知識(文法)・読解

Language Knowledge (Grammar)&Reading

聴    解

Listening

11:00 11:30 ~ 12:00

(30分/minutes)

12:30 ~ 13:40

(70分/minutes)

14:10 ~ 14:50

(40分/minutes)

N4

 

受験者集合時間

Designated time

for assembling

言語知識(文字・語彙)

Language Knowledge (Vocabulary)

言語知識(文法)・読解

Language Knowledge (Grammar)&Reading

聴    解

Listening

11:00 11:30 ~ 12:00

(30分/minutes)

12:30 ~ 13:30

(60分/minutes)

14:00 ~ 14:35

(35分/minutes)

szerző: admin 2015. november 24.
bez recepty krem testosteronu http://kupicpigulki.pl/viagra/ zajęcia zdrowia psychicznego dla dorosłych
%d blogger ezt szereti: