Oszaka Egyetem, MAPLE Program

Osaka Mapple ProgramAz Oszaka Egyetem MAPLE programjának online jelentkezési határideje 2011. március 20. A jelentkezéshez szükséges jelszót a ryugaku.karoli(kukac)gmail.com címen lehet igényelni. Az Oszaka Egyetem egy hallgatót tud fogadni Egyetemünkről.

A jelszóigénylés feltétele az alábbi, az Oszaka Egyetem által is igényelt dokumentumok beküldése 2011. február 16-ig a fenti címre:

1)      Japán nyelvű motivációs levél (kb. 1500 karakter).

2)      A részképzés lejárta utáni tanulmányi (kutatási) terv japán nyelven (kb. 500 karakter).

3)      Az eddigi félévekben elért tanulmányi átlagok felsorolásszerűen, valamint nyelvtudására vonatkozó információk (pl. nyelvvizsga, emelt szintű érettségi, alapvizsga). Magyar nyelven.

Kérjük, hogy a fenti anyagot egyetlen Word dokumentumba elmentve küldjék be.

Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el a pályázati feltételeket! Fontos szempont, hogy a pályázó hallgatói jogviszonya a KRE-vel a pályázás idején fennálljon, valamint, hogy a végzés várható időpontja mindenképpen a kinti részképzés befejezése után legyen. Az elvárt nyelvtudás JLPT 3 kjú vagy azzal egyenértékű nyelvi kompetencia.

Bővebb leírás a programról itt található:

http://e-apply.jp/shutsugan/c/osaka-u-exchange/listSelect?select_id=287533

http://e-apply.jp/e/osaka-u-exchange/pdf/M.pdf

Megj.: Az óitai és oszakai részképzési lehetőségekre lehet párhuzamosan is jelentkezni a Tanszéken, ez esetben kérjük, hogy e-mailben jelezzék felénk a sorrendet, annak függvényében, hogy mely egyetemre mennének legszívesebben.

Ha kérdésük van, az alábbi e-mail címen kérhetnek felvilágosítást:

somodi.julia(kukac)kre.hu