A Japán Alapítvány Intern Programjában részt vett diákok beszámolója

Szeptember 7-26 között a Japán Alapítvány Intern Program keretében a Kanagawa Egyetemről három gyakorlótanár vett részt hospitálási gyakorlaton tanszékünkön.

Szeptember 23-án a Kanagawa Egyetem gyakorlótanárai, valamint Zopcsák Ferenc MA képzéses hallgató (aki szintén e program keretén belül négy hónapos részképzésen vett részt a Japán Alapítván Kansai Központjában) beszámolót tartottak. A programon részt vett TOMIYA Reiko, a Kanagawa Egyetem professzorasszonya, IWANAGA Emi, a Japán Alapítvány Budapesti Iroda igazgatója, MITSUMORI Yu, a Japán Alapítvány Budapesti Iroda japán nyelvoktatási szakértője, valamint a Japán Nagykövetség részéről SHIRAKABE Sumitaka kultúrattasé.

Szeptember 26-án a gyakorlótanárok a II.évfolyam hallgatóinak (Turcsányi Réka és Kéry Sándor) vezetésével Martonvásáron és Veszprémben tanulmányi kiránduláson vettek részt.


skaldyrsfestival.dk/cialis-danmark.html
skaldyrsfestival.dk/viagra-billigt.html

Szeptember 23-án a KRE BTK dékánasszonya fogadta TOMIYA Reiko professzorasszonyt. A találkozón szó esett a két egyetem esetleges diákcsereszerződés lehetőségeiről is.
A Japán Alapítvány programjának keretében jelenleg is egy MA hallgató tartózkodik a Japán Alapítvány Kansai Központjában.